Zašto je dobro koristiti KENRICO biljne flastere?

Upotreba biljnih flastera na refleksnim zonama stopala poznata je tisućama godina i danas ju u obliku ovog modernog biljnog flastera koriste milijuni ljudi diljem svijeta.

Kenrico biljni flasteri iz Japana su vrećice punjene prirodnim sastojcima koje se pomoću fiksirajućih flastera pričvršćuju na refleksne zone tabana.

Zašto Kenrico biljni flasteri?

30 godina iskustva kao lider na svjetskom tržištu, 100% kontrolirane organske biljne tvari, hipoalergene trake za fiksiranje, najkvalitetniji veganski sastojci, reinterpretirana stara biljna znanja.

Kako djeluje biljni flaster?

Zagrijavanje tabana turmalinom i posljedično pojačano znojenje aktivira otpuštanje aktivnih sastojaka iz flastera i omogućuje izbacivanje otpadnih tvari u flaster.

 

Zašto je dobro koristiti TRMX-4 biljni flaster DETOX RELAX RECOVER?

Svaki dan na naše tijelo utječu različiti zagađivači. Te nevidljive tvari često bez mirisa opterećuju naš organizam i time ometaju važne funkcije stanica. Mogu se taložiti u tkivima, mišićima ili čak središnjem živčanom sustavu. Nakon godina života s takvim stresom, naše tijelo često više nije u stanju nadoknaditi tu neravnotežu i u konačnici više ne može samo izlučiti te često otrovne tvari. Ta neravnoteža uzrokuje široku paletu simptoma koji često kompliciraju i narušavaju svakodnevni život. Primjena detoksikacijskih flastera u Aziji pokazuje potpornu funkciju u poboljšanju simptoma povezanih s alergijama, poremećajima krvnog tlaka, manjkom energije, bolovima u zglobovima, bolovima u želucu, neurodermatitisu, gljivičnim bolestima, nesanici, gihtu, artritisu i kožnim problemima te mnogim drugim oštećenjima.

 

Toksini i detoksikacija

Toksini u našem okolišu se svake godine povećavaju i time sve više opterećuju naše tijelo i njegovu okolinu. Stalni kontakt s kemijskim tvarima u našem svakodnevnom životu ima dugoročne nepredvidive posljedice. Pesticidi, gnojiva, boje i deterdženti, kozmetika, lijekovi, umjetni dodaci prehrani, aditivi u gotovim proizvodima i hrani, teški metali u zraku, pitkoj vodi i hrani, kao i endogeni toksini sve su veći izazov našim organima za detoksikaciju. Poznato je da društvene komponente kao što su stres i tjeskoba dodatno opterećuju organizam i tako smanje prirodne eliminacijske funkcije u tijelu. Tkivo čiji je metabolizam poremećen često je pogodno tlo za nastanak bolesti.

TRMX-4 biljni flaster uglavnom se nanosi na stopala i aktivira refleksne zone na nježan i prirodan način. Patentirana receptura od kontroliranih organskih biljnih tvari i 70% praha turmalina (>3.700 negativnih iona) omogućuje optimalnu hranjivu dopunu tijekom odkiseljavanja, kure postom i stresa u svakodnevnom životu.

Dugogodišnja istraživanja pokazuju da flaster nakon upotrebe sadrži teške metale, mokraćnu i oksalnu kiselinu.

 

SPOROLIFE® čini TRMX-4 biljni flaster jedinstvenim!

Biljni spoj sporopollenin je neprobavljiva glavna komponenta vanjske stijenke spora i pčelinjeg polena. U nizu istraživanja, proizvođač Kenrico® LTD. je u svom laboratoriju otkrio način djelovanja sporopolenina u eliminaciji teških metala, toksina i pesticida. Svjetski patent za proizvodnju ovog ekskluzivnog aktivnog sastojka čini ovaj biljni flaster jedinstvenim u svijetu zahvaljujući dodatku sporopolenina.

Primjena

Flasteri se preko noći lijepe na tabane kako bi se stimulirale refleksne zone. Preporuča se ponavljanje tretmana u proljeće ili jesen kao potpora metabolizmu. Dobro je raditi i ciljane primjene s 10-30 komada tijekom cijele godine, ovisno o tegobama, te ih rasporediti na nekoliko dana u mjesecu. Osim stopala,flastere je moguće lijepiti na leđa ili zglobove, gdje se flaster može nositi i tijekom dana. Trajanje primjene je 6-8 sati za stopala i do 12 sati za ostale dijelove tijela.

Sastojci

Jedinstvena receptura biljnog flastera TRMX-4 sastoji se od glavnih komponenti turmalina 6,1 g, visokokvalitetnog octa hrasta Ubame ili bambusovog octa u prahu 1,5 g i patentiranog sporopollenina 0,85 g. Vezivne tvari dekstrin 1 mg i biljna vlakna 5 mg pomiješane su s listovima mušmula i dokudama te zaokružene hitozanom dobivenim iz gljiva.

Jedinstvena receptura biljnog flastera WRX-2i sastoji se od glavnih komponenti turmalina 2,5 g, korijena cimeta-ginsenga-kelpa-konjaca 1,0 g i visokokvalitetnog octa Ubame hrasta ili octa bambusa strijele u prahu 1,2 g. Vezivne tvari e dekstrin 0,22g i biljna vlakna 0,02g pomiješaju se s listovima mušmula 0,02g i dokudamijom 0,02g te zaokruže s 0,02g kitozana dobivenog iz gljiva.

Savjeti

Kenrico® biljni flasteri nisu medicinski proizvodi. Oni ne zamjenjuju liječnički ili medicinski tretman. Samo za vanjsku uporabu! Ne smiju se lijepiti na sluznicu, otvorene rane ili lice. Navedena područja primjene i učinci odnose se na opće znanje o tradicionalnoj japanskoj medicini kao i na ekskluzivne studije proizvoda i istraživanja proizvođača Kenrico® LTD. Nisu prikladni za bebe i malu djecu.

 

KENRICO TRMX-4 Biljni Flaster DETOX RELAX RECOVER s pravim prahom od bambusa i bambusovog octa

10 razloga zašto koristiti svijeće od soje za blagdane
Zatvori Moja Košarica
Zatvori Popis želja
Close Nedavno pogledano
Zatvori
Usporedite proizvode (0 Proizvoda)
Usporedi proizvod
Usporedi proizvod
Usporedi proizvod
Usporedi proizvod
Zatvori
Kategorije