OPĆI UVJETI I PRAVILA POSLOVANJA

UVJETI PRODAJE

Proizvode putem ovog web shop-a mogu kupovati samo osobe starije od 18 godina.

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unešenih podataka prilikom registracije. Prilikom registracije biti ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama.

Odgovorni ste za sve poduzete akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašom lozinkom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, dužni ste nas obavijestiti o tome tako da nas kontaktirate na broj telefona 0992406973 ili mailom na [email protected]

Cijene svih proizvoda i usluga na web trgovini izražene su u Hrvatskim kunama s uračunatim PDV-om.

 

NAČINI PLAĆANJA

U bioroot.hr web trgovini naručenu robu možete platiti virmanom na temelju predračuna (pravne osobe) te uplatnicom u svim bankama, uredima Hrvatske pošte i FINA-e

Molimo Vas da prilikom plaćanja e-bankarstvom ili općom uplatnicom svakako navedete poziv na broj uplate koji se nalazi na Ponudi koju ste dobili e-mailom nakon autorizacije narudžbe.

Podaci za plaćanje:

Ime tvrtke: BioROOT d.o.o.

Adresa tvrtke: Ulica Grge Tuškana 39, 10000 Zagreb

OIB: 54398618891

IBAN: HR1223400091110712287

UVJETI DOSTAVE

Robu dostavljamo u suradnji s GLS-om na cijelom području Republike Hrvatske.

Nakon evidentirane uplate sve narudžbe će u najkraćem vremenskom roku biti isporučene naručitelju. Vremenski rok se kreće od 2 do 15 dana, ovisno o trenutnoj raspoloživosti proizvoda na skladištu.

 

REKLAMACIJE

Svaki proizvod opravdano reklamiran kao neispravan ili nepotpun u roku od 3 dana od dana primitka biti će pravovremeno zamijenjen. Važno je da uz svaku reklamaciju bude priložena kopija računa kojeg ste dobili za kupljeni proizvod.

Trošak dostave (povrata) reklamacija do našeg skladišta snosi kupac u cijelosti a svaki povrat koji je dostavljen na naš trošak neće biti zaprimljen te će biti vraćen pošiljatelju.

ZAMJENA ROBE

Zamjena pogrešno naručene robe nije moguća osim u iznimnim slučajevima kada procjenimo da to na bilo koji način ne čini štetu tvrtki. U slučaju da je zamjena robe ipak odobrena od strane ovlaštene osobe prodavatelja, kupac je dužan vratiti neraspakiranu robu prodavatelju o vlastitom trošku, u roku 7 dana od kupnje, isključivo u originalnoj ambalaži i to na adresu tvrtke:

BioROOT d.o.o.

Ulica Grge Tuškana 39, 10000 Zagreb, Hrvatska

Zamjena robe u svakom slučaju isključuje robu na akciji ili robu koja je korištena odnosno raspakirana od strane kupca.

Kod zamjene robe treba biti priložen original račun za kupljenu robu.

INFORMACIJE O PROIZVODIMA

Naši djelatnici ulažu maksimalne napore u održavanju cijena i svih ostalih informacija, na stranicama web trgovine bioroot.hr,  ažurnim i točnim ali ne može jamčiti stopostotnu ispravnost svih prikazanih informacija o proizvodima.

U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama.

Obvezujemo se u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativnim mogučnostima. Fotografije proizvoda ne moraju uvijek u potpunosti odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti kao informativnu ilustraciju.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte naš odjel prodaje na tel. 0992406973 ili na e-mail [email protected] 

Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te da prihvaćate ove Uvjete korištenja.

Zatvori Moja Košarica
Zatvori Popis želja
Nedavno pogledano Close
Zatvori

Zatvori
Kategorije