Što su to 24bottles?

Svakodnevnim korištenjem 24Bottles ne stvarate otpad koji nastaje korištenjem jednokratnih plastičnih bočica i tako štitite planet.

 

24Bottles  talijanski brand nastao je 2013. godine. Njihov je glavni cilj rasteretiti naš planet od gušenja jednokratnim plastičnim bočicama proizvodeći visoko kvalitetne, lako nosive i održive bočice za vodu od nehrđajućeg čelika. Duboko vjeruju da pametan dizajn može poboljšati kvalitetu života i zdravlja te podići razinu svijesti o važnosti ekološke održivosti.

Kao kompanija svakodnevno nastoje reducirati utjecaj kojeg imaju na okoliš kroz smanjivanje zagađenja, otpada te reduciranje ugljičnog otiska u atmosferi.

Svakodnevnim korištenjem 24Bottles ne stvarate otpad koji nastaje korištenjem jednokratnih plastičnih bočica i tako štitite planet.

 

Broj 008 otisnut na svakoj bočici od pola litre predstavlja iznos CO2 kojeg ste odlučili ne otpustiti u atmosferu koristeći svoju 24Bottle umjesto jednokratne plastične boce jer je 80 grama (0.08 kg) količina CO2 koja se ispusti u atmosferu pri proizvodnji jedne plastične bočice za jednokratnu upotrebu.

 

Od sirovog materijala do gotovog proizvoda, pakiranja i transporta, ove bočice ispuštaju 543,3 g CO2 u atmosferu što je iznos proizvodnje samo 6.45 plastičnih bočica istog volumena. Što je još važnije, ukupna emisija CO2 za proizvodnju, pakiranje i transport svake 24Bottle svedena je na nulu zbog međunarodnih projekata pošumljavanja u kojima sudjeluju.

24Bottles predstavljaju ekološki osviještenu, održivu i zdravu opciju hidratacije u hodu.

 

Pod brandom 24Bottles  možete pronaći dvije vrste bočica:

24Bottles URBAN bottles 

su eco-friendly, lagane, reciklirane bočice za vodu od nehrđajućeg čelika. Ove boce ne sadrže BPA, ftalate niti druge toksine koje nalazimo u plastici. One imaju jednostruku stijenku i namijenjene su za nošenje vode ili drugih napitaka, ali ne vrućih.

 

 

Zapremina: 500 ml. Težina: 103 grama. Visina: 21 cm. Otvor grla: 3.3 cm

Zapremina: 1000ml. Težina: 145 grama. Visina: 25.5 cm. Otvor grla: 3.2 cm.

Održavanje: ručno pranje

 

 

24Bottles URBAN bottles  NISU termosice. Ako želite u vašoj Urban Bottle nositi vrući čaj, onda joj nabavite termalnu navlaku koja će od vaše boce napraviti termosicu. Termalna navlaka štiti vašu Urban Bottle od oštećenja te povećava toplinski kapacitet, čuvajući napitak toplim do 3 sata i hladnim do 4 sata.


Ova jednostavna neoprenska navlaka pretvara vašu Urban Bottle u termos bocu bez utjecaja na njegovu težinu (navlaka teži svega 33 grama!) i zapravo povećava njegovu prenosivost.

 

 

 

 

 

 

 

24Bottles CLIMA bottles  

su termos boce od nehrđajućeg čelika koje drže napitak toplim 12 sati, a hladnim 24 sata! Ove termosice ne sadrže BPA, ftalate i toksine.

 

24Bottles CLIMA bottles  spajaju dizajn, funkcionalnost i ekološku osviještenost zbog čega ćete ih veseljem nositi sa sobom u svakoj prigodi kada želite imati pri ruci topli ili hladni napitak. Pogodno i za prenošenje kiselih ili gaziranih pića. Ne mijenjaju okus pića niti stvaraju
kondenzaciju.

Zapremina: 330 ml. Težina: 202 grama. Visina: 15 cm. Promjer: 7.3 cm.

Zapremina: 500 ml. Težina: 274 grama. Visina: 20.5 cm. Promjer: 7.3 cm.

Zapremina: 850 ml. Težina: 360 grama. Visina: 25 cm. Promjer: 8.4 cm.

Čep od nehrđajućeg čelika sa nepropusnim silikonskim pečatom. Otvor je dovoljno velik da možete ubaciti i led po želji, te olakšava čišćenje.

Održavanje: ručno pranje.

 

Šamponi bez SILIKONA: Prirodna njega kose
Zašto volimo Biodora i Dora’s proizvode?
Zatvori Moja Košarica
Zatvori Popis želja
Close Nedavno pogledano
Zatvori
Usporedite proizvode (0 Proizvoda)
Usporedi proizvod
Usporedi proizvod
Usporedi proizvod
Usporedi proizvod
Zatvori
Kategorije