o nama

Ime tvrtke sastoji se od riječi BIO koja dolazi od grčke riječi bios i znači život, i od engleske riječi ROOT [rut], što znači korijen. Da ću imati tvrtku koja u sebi ima riječ BIO, to sam znala od samog početka kad sam ju planirala, jer BIO sam ja i način na koji već godinama živim. Drugi dio imena pojavio se u jednoj meditaciji u kojoj sam spoznala da svi moji proizvodi jačaju korijensku čakru, onu najnižu, crvene boje, onu koja nam daje sposobnost da stojimo čvrsto na Zemlji, da smo prisutni tu i sada, koja nas stabilizira, daje nam samopouzdanje i snagu, jača svijest o nama samima, da znamo tko smo i zašto smo tu… Engleski naziv za korijen odabrala sam jer slovo O samo po sebi jača donje čakre, a u riječi ROOT su dva jedan iza drugoga što dodatno pojačava njegovu funkciju.

„Buđenjem energije u ovoj čakri, čovjek zapravo počinje ispoljavati svoju ljudsku prirodu.” (http://www.prirodnamedicina.com)

BioROOT je rezultat mog dugogodišnjeg rada na sebi, i od sada je tu za sve Vas koji ste spremni osvijestiti svrhu svog postojanja te živjeti život u skladu s tim. Budući se radi o procesu, moje usluge će Vas pratiti na Vašem putu i biti tu kao podrška i oslonac, a moji proizvodi će se brinuti za zdravlje Vas, Vaših bližnjih kao i okoliša u kojem živimo.

Vaša Sanja

BioROOT d.o.o. 
Ulica Grge Tuškana 39, Zagreb

OIB: 53498618891
MBS: 080962269
Poslovni račun: Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, HR-10000 Zagreb
IBAN: HR1223400091110712287
SWIFT: PBZGHR2X

Društvo je 19.03.2015. upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu.
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna (uplaćen u cijelosti)
Članovi društva: Dr. Sanja Levak

E-mail: [email protected]
Facebook: BioROOT

Zatvori Moja Košarica
Zatvori Popis želja
Close Nedavno pogledano
Zatvori
Usporedite proizvode (0 Proizvoda)
Usporedi proizvod
Usporedi proizvod
Usporedi proizvod
Usporedi proizvod
Zatvori
Kategorije