Kako odabrati bocu

Često mi dolaze poruke s pitanjem koju bocu bi ja radije odabrala, pa evo nekoliko savjeta kako odabrati bocu koja Vam najbolje odgovara:

1. ako tražite bocu za vodu –  sve tri vrste boca: staklena, iz plemenitog čelika ili boca iz Tritana (posebna vrsta plastike bez BPA i omekšivača) su odličan odabir, ovisi o tome koja vam se više sviđa. Tritan boca i boca iz plemenitog čelika su same po sebi ultra lagane, dok je staklena nešto teža.

2. ako tražite bocu za gazirana pića – odaberite Lifefactory staklene boce jer su napravljene od posebnog stakla koje podnosi gazirane napitke.

3. ako tražite bocu za čaj, kavu i druge tople napitke – tu su termosice od plemenitog čelika (tkz. Termotanka) koje drže temperaturu napitka do 8h, ali dobar odabir su i staklene boce Dora’s zbog zaštitnih košuljica ili Lifefactory Cafe kolekcija napravljena upravo za tu svrhu (imaju čep kao plastične čaše za coffee-to-go).

4. ako tražite bocu za cijeđene prirodne sokove –  odaberite staklene boce, uz Dora’s bocu obavezno nabavite četku za ručno pranje jer se zbog uskog grla boca neće dobro oprati u perilici.

5. ako tražite bocu za smoothy-je ili vodu u koju želite staviti komadiće voća/povrća – odaberite Lifefactory staklene boce sa širokim grlom.

6. ako tražite bocu u koju možete staviti vodu s ledom – odaberite Lifefactory staklenu bocu ili bocu od plemenitog čelika jer su obje širokog grla.

7. ako tražite bocu za vodu koju ćete moći nositi sa sobom ali isto tako držati u njoj vodu na stolu umjesto vrča – odaberite Soulbottles, dizajnerske lijepo oslikane staklene boce koje su ukras svakog prostora.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Možda će vam se svidjeti i ove objave ...

Blog

Dan planeta Zemlje

Prvi Dan planeta Zemlje bio je prvi moderni pokret za očuvanje okoliša, a sada je priznat kao najveći građanski događaj u cijelom svijetu.

Saznaj više »