Često mi dolaze poruke s pitanjem koju bocu bi ja radije odabrala, pa evo nekoliko savjeta kako odabrati bocu koja Vam najbolje...

Često mi dolaze poruke s pitanjem koju bocu bi ja radije odabrala, pa evo nekoliko savjeta kako odabrati bocu koja Vam najbolje odgovara:

1. ako tražite bocu za vodu –  sve tri vrste boca: staklena, iz plemenitog čelika ili boca iz Tritana (posebna vrsta plastike bez BPA i omekšivača) su odličan odabir, ovisi o tome koja vam se više sviđa. Tritan boca i boca iz plemenitog čelika su same po sebi ultra lagane, dok je staklena nešto teža.

2. ako tražite bocu za gazirana pića – odaberite Lifefactory staklene boce jer su napravljene od posebnog stakla koje podnosi gazirane napitke.

3. ako tražite bocu za čaj, kavu i druge tople napitke – tu su termosice od plemenitog čelika (tkz. Termotanka) koje drže temperaturu napitka do 8h, ali dobar odabir su i staklene boce Dora’s zbog zaštitnih košuljica ili Lifefactory Cafe kolekcija napravljena upravo za tu svrhu (imaju čep kao plastične čaše za coffee-to-go).

4. ako tražite bocu za cijeđene prirodne sokove –  odaberite staklene boce, uz Dora’s bocu obavezno nabavite četku za ručno pranje jer se zbog uskog grla boca neće dobro oprati u perilici.

5. ako tražite bocu za smoothy-je ili vodu u koju želite staviti komadiće voća/povrća – odaberite Lifefactory staklene boce sa širokim grlom.

6. ako tražite bocu u koju možete staviti vodu s ledom – odaberite Lifefactory staklenu bocu ili bocu od plemenitog čelika jer su obje širokog grla.

7. ako tražite bocu za vodu koju ćete moći nositi sa sobom ali isto tako držati u njoj vodu na stolu umjesto vrča – odaberite Soulbottles, dizajnerske lijepo oslikane staklene boce koje su ukras svakog prostora.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Email

Možda će vam se svidjeti i ove objave ...

Blog

Šamponi bez SILIKONA: Prirodna njega kose

San svake žene je kosa kao iz reklame – sjajna, mekana i „puna“ (voluminozna). Međutim, sredstva kojima proizvođači šampona nastoje ispuniti sve ove zahtjeve su vrlo često manje poželjna jer koriste različite „kemijske“ trikove. Većina šampona koji se danas reklamiraju na TV sadrže sastojke koji mogu naštetiti našem okolišu, a jedan od takvih sastojaka su SILIKONI.

Saznaj više »
×
×

Košarica