NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

Kliknite na pitanje i otvoriti će vam se odgovor.

Ne postoji BioROOT fizička trgovina. BioROOT internet trgovina je jedina lokacija na kojoj se nalazi cijeli asortiman posebno odabranih BioROOT proizvoda.

Određeni dio asortimana BioROOT proizvoda dostupan je na prodajnim mjestima odabranih partnera. Više možete saznati na stranici Prodajna mjesta.

Plaćanje možete izvršiti direktnom bankovnom transakcijom što podrazumijeva internet bankarstvo ili plaćanje putem uplatnice u banci, poštanskom uredu i slično.

Plaćanje je također moguće putem PayPal korisničkog računa odnosno usluge PayPal virtualnog novčanika.

Za kupce koji nemaju otvoren PayPal korisnički račun omogućena je pogodnost plaćanja kreditnim karticama koje u potpunosti obrađuje PayPal.

Pouzeće – Plaćanje gotovinom kod preuzimanja narudžbe putem Overseas dostavne službe. Napominjemo da cijena dostave kod plaćanja pouzećem iznosi 34,00 KN bez obzira na iznos narudžbe!

Više možete saznati na stranici Način plaćanja.

Plaćanje u BioROOT internet trgovini je 100% sigurno.

Kada se radi o plaćanju direktnom bankovnom transkacjiom onda su takve transakcije zaštićene namjodernijim sustavima zaštite od strane banaka i drugih financijskih institucija.

Kada se radi o PayPal plaćanju i/ili o plaćanju karticama putem PayPal platforme onda su takve transakcije u potpunosti zaštićene od strane PayPal-a.

Napominjemo da BioROOT internet trgovina nema nikakav uvid niti pristup vašim podacima za plaćanje te samim tim nije niti u mogućnosti da ih na bilo koji način pohranjuje, obrađuje i slično.

DA. Napominjemo da cijena dostave kod plaćanja pouzećem iznosi 34,00 KN bez obzira na iznos narudžbe!

Nakon što ste naručili i platili BioROOT proizvod putem BioROOT internet trgovine postoji mogućnost preuzimanja narudžbe na adresi Zelengaj 51a, Zagreb.

Za dogovor oko termina preuzimanja molim da nas kontaktirate na email [email protected] ili kontakt telefon 099 2406 973.

Napomena:

Na adresi Tuškanova 39 se ne nalazi prodajno mjesto / dućan!

To je adresa na kojoj se nalazi sjedište tvrtke te je stoga potrebno prethodno najaviti svoj dolazak i dogovoriti termin preuzimanja narudžbe na gore navedene kontakte.

BioROOT proizvode možete razgledati uživo na adresi Zelengaj 51a u terminu po dogovoru. Za dogovor oko termina dolaska molimo da nas kontaktirate na email [email protected] ili kontakt telefon 099 2406 973.
Zatvori Moja Košarica
Zatvori Popis želja
Close Nedavno pogledano
Zatvori
Usporedite proizvode (0 Proizvoda)
Usporedi proizvod
Usporedi proizvod
Usporedi proizvod
Usporedi proizvod
Zatvori
Kategorije