DOSTAVA NARUČENIH PROIZVODA

Dostava je moguća isključivo na području RH!

  • BESPLATNA DOSTAVA
Kupcima kojima ukupan iznos narudžbe prelazi 350 kn omogućili smo besplatnu dostavu naručenih proizvoda. Ova pogodnost se uključuje automatski na svim narudžbama koje prelaze navedeni iznos i vidljiva je na stranici KOŠARICA i stranici NAPLATA.
  • CIJENA DOSTAVE
Budući da za poslove dostave koristimo usluge treće strane (OVERSEAS dostava) cijena dostave za narudžbe kojima ukupan iznos ne prelazi 349 kn naplaćuje se u iznosu od 29 kn (uključen PDV) prilikom plaćanja narudžbe i vidljiva je kod izračuna na stranici KOŠARICA i stranici NAPLATA.
  • CIJENA DOSTAVE KOD PLAĆANJA POUZEĆEM
Budući da za poslove dostave koristimo usluge treće strane (OVERSEAS dostava) cijena dostave za sve narudžbe (neovisno o iznosu narudžbe) kod kojih se odabere plaćanje pouzećem naplaćuje se u iznosu od 34 kn (uključen PDV) prilikom plaćanja narudžbe i vidljiva je kod izračuna na stranici KOŠARICA i stranici NAPLATA.
  • ROKOVI DOSTAVE
Narudžbe koje su zaprimljenje i naplaćene do 12h otpremamo isti dan od 13h nadalje. U pravilu takve narudžbe su već sutradan na vašoj željenoj adresi za dostavu. U posebnim slučajevima kod kojih se nakon narudžbe utvrdi da odabranog proizvoda nema na zalihi, dobiti ćete email obavijest nakon koje je moguć dogovor o mogućnosti odabira drugog-sličnog proizvoda ili o mogućnosti čekanja željenog proizvoda u trajanju do maksimalno 7 dana (vrijeme koje je potrebno da naši EU dobavljači nama dostave željeni proizvod).
Zatvori Moja Košarica
Zatvori Popis želja
Nedavno pogledano Close
Zatvori

Zatvori
Kategorije