Dobro došli u Fumee Luxury webshop!

Fumee Luxury je austrijska tvrtka sa sjedištem u malom mjestu Lannach kraj Graza. Svi proizvodi dostupni u ovom webshopu tamo se proizvode. Moja suradnja s njima počela je u 10.mjesecu 2021-te godine dok sam živjela u Grazu. Susjeda Claudia mi je poklonila neke od njihovih proizvoda i uvela me u svijet parfema o kojima sam prije toga jako mala znala. U međuvremenu sam završila njihovu Akademiju i naučila puno toga o parfemima i ostalim kozmetičkim proizvodima.

Onog trenutka kad sam saznala da pomno biraju sastojke za svoje proizvode te da su njihovi proizvodi prirodni i bez štetnih tvari, odlučila sam se postati njihov partner.

Webshop je dizajniran tako da ga možete otvoriti i na hrvatskom jeziku. Ako želite više informacija o nekom od proizvoda, slobodno me kontaktirajte na [email protected] ili 0992406973.

Sve narudžbe napravljene u ovom webshopu bit će poslane direktno iz Austrije na Vašu adresu.
Cijena poštarine za Hrvatsku je 7,5 eura.

Ako bi Vam bilo zanimljivo za Vaš posao, sve njihove proizvode također možete dobiti i kao white label. Ako biste željeli neki od njihovih proizvoda prodavati pod svojim brendom, javite se pa ću Vam poslati ponudu.

Zatvori Moja Košarica
Zatvori Popis želja
Close Nedavno pogledano
Zatvori
Usporedite proizvode (0 Proizvoda)
Usporedi proizvod
Usporedi proizvod
Usporedi proizvod
Usporedi proizvod
Zatvori
Kategorije