DOSTAVA NARUČENIH PROIZVODA

Dostava je moguća isključivo na području RH!

  • BESPLATNA DOSTAVA
Kupcima kojima ukupan iznos narudžbe prelazi 350 kn omogućili smo besplatnu dostavu naručenih proizvoda. Ova pogodnost se uključuje automatski na svim narudžbama koje prelaze navedeni iznos i vidljiva je na stranici KOŠARICA i stranici NAPLATA.
  • CIJENA DOSTAVE
Budući da za poslove dostave koristimo usluge treće strane (OVERSEAS dostava) cijena dostave za narudžbe kojima ukupan iznos ne prelazi 349 kn naplaćuje se u iznosu od 29 kn (uključen PDV) prilikom plaćanja narudžbe i vidljiva je kod izračuna na stranici KOŠARICA i stranici NAPLATA.
  • CIJENA DOSTAVE KOD PLAĆANJA POUZEĆEM
Budući da za poslove dostave koristimo usluge treće strane (OVERSEAS dostava) cijena dostave za sve narudžbe (neovisno o iznosu narudžbe) kod kojih se odabere plaćanje pouzećem naplaćuje se u iznosu od 34 kn (uključen PDV) prilikom plaćanja narudžbe i vidljiva je kod izračuna na stranici KOŠARICA i stranici NAPLATA.
  • ROKOVI DOSTAVE
Narudžbe koje su zaprimljenje i naplaćene do 12h otpremamo isti dan od 13h nadalje. U pravilu takve narudžbe su već sutradan na vašoj željenoj adresi za dostavu.U posebnim slučajevima kod kojih se nakon narudžbe utvrdi da odabranog proizvoda nema na zalihi, dobiti ćete email obavijest nakon koje je moguć dogovor o mogućnosti odabira drugog-sličnog proizvoda ili o mogućnosti čekanja željenog proizvoda u trajanju do maksimalno 7 dana (vrijeme koje je potrebno da naši EU dobavljači nama dostave željeni proizvod).
×

Košarica

BIOROOT

ZIMA

Do 31.01.2020. iskoristi kupon kod ZIMA2020 i uštedi 20% pri kupnji kave, čajeva te šalica za kave i čajeve!

kupon kod

20% POPUSTA

Napomene:

  • Minimalan iznos narudžbe 100 kn
  • Kupon ne vrijedi u kombinaciji sa drugim kuponima
  • Kupon ne vrijedi na već snižene proizvode