DOSTAVA NARUČENIH PROIZVODA

Dostava je moguća isključivo na području RH!

  • BESPLATNA DOSTAVA

Kupcima kojima ukupan iznos narudžbe prelazi 300 kn omogućili smo besplatnu dostavu naručenih proizvoda. Ova pogodnost se uključuje automatski na svim narudžbama koje prelaze navedeni iznos i vidljiva je na stranici KOŠARICA i stranici NAPLATA.

  • CIJENA DOSTAVE

Budući da za poslove dostave koristimo usluge treće strane (GLS dostava) cijena dostave za narudžbe kojima ukupan iznos ne prelazi 299 kn naplaćuje se u iznosu od 29 kn (uključen PDV) prilikom plaćanja narudžbe i vidljiva je kod izračuna na stranici KOŠARICA i stranici NAPLATA.

  • ROKOVI DOSTAVE

Narudžbe koje su zaprimljenje i naplaćene do 12h otpremamo isti dan od 13h nadalje. U pravilu takve narudžbe su već sutradan na vašoj željenoj adresi za dostavu.

U posebnim slučajevima kod kojih se nakon narudžbe utvrdi da odabranog proizvoda nema na zalihi, dobiti ćete email obavijest nakon koje je moguć dogovor o mogućnosti odabira drugog-sličnog proizvoda ili o mogućnosti čekanja željenog proizvoda u trajanju do maksimalno 7 dana (vrijeme koje je potrebno da naši EU dobavljači nama dostave željeni proizvod).

×

Košarica