Budući ćete na mojoj webstranici naći boce s čepom na kojem se nalazi simbol CVIJET ŽIVOTA, napisat ću nekoliko rečenica o tom...

Budući ćete na mojoj webstranici naći boce s čepom na kojem se nalazi simbol CVIJET ŽIVOTA, napisat ću nekoliko rečenica o tom simbolu kako bi Vam ga približila.

Kažu da je Cvijet života simbol star najmanje 2500 godina i da spada u osnovne simbole Svete geometrije kao i drevnu religioznu vrijednost. Koliko važan značaj ima u povijesti može se zaključiti iz lokacija gdje se susreće: Egipat (Abidos i Sinajska gora), Izrael (Masada), Kina (Zabranjeni grad), Japan, Indija (Zlatni hram i dr.), Turska (razna rimska nalazišta), Italija (umjetnost 13. stoljeća), Sjeverna Afrika (Maroko), Srednji Istok (Libanon i razne džamije), Južna Amerika (Peru), Sjeverna Amerika (Meksiko), itd.

Cvijet Života je simbol savršenog reda.

Smatra se simboličkim prikazom kozmičkog reda. Zapravo se radi o geometrijskom liku sastavljenom od 19 isprepletenih kružnica uokvirenih s 2 vanjske kružnice za kojeg se smatra da je iskonski obrazac stvaranja i da pokazuje kako život i svijest izviru iz jednog izvora.

Simbol Cvijeta Života djeluje harmonizirajuće pa se stoga koristi kao podrška u svakodnevnom životu.

Mogućnosti korištenja Cvijeta Života u svakodnevnom životu su različite:

  • Za zdravlje, Feng Shui, ozdravljenje planeta Zemlje i  svuda gdje je potrebno postići ponovni sklad koji je narušen
  • Za dekoraciju stana, prostora
  • Za harmoniziranje i energetiziranje pića, hrane – stavite čašu ili tanjur na podložak sa simbolom. Što je više tekućine u čaši, to ćete bolje osjetiti promjenu okusa tekućine, koja će postati mekša.
  • Podložak sa simbolom može se staviti ispod kreveta za bolji san
  • Pri meditaciji
  • Za poboljšanje koncentracije kod djece može se nalijepiti na bilježnice ili staviti kao podložak na pisaći stol (u simbolu se nalazi ležeća osmica koja prema kineziologije ujedinjuje rad lijeve i desne strane mozga)
  • Za jačanje i stabiliziranje bolesnih biljaka
  • Ako se zna gdje prolazi žila s podzemnom vodom, može se staviti na to mjesto kako bi se umanjilo djelovanje tog tipa zračenja
  • Može se nalijepiti na mobitele i kompjutere kako bi se ublažilo njihovo štetno djelovanje na korisnika i smanjilo nastajanje topline kod dužih razgovora

 

Osim na čepovima, simbol Cvijeta Života dostupan je i u obliku naljepnica koje su napravljene od high performance filma vrlo visoke kvalitete. One su prikladne za vanjsku i unutarnju upotrebu gdje se prisutni visoki zahtjevi za čvrstoću i postojanost. Predmeti na koje se nalijepe mogu se prati u perilici.

Naljepnice su dostupne u različitim veličinama: 1 1/2cm, 2cm, 3cm, 5cm, 8cm i 25cm.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Email

Možda će vam se svidjeti i ove objave ...

Blog

Šamponi bez SILIKONA: Prirodna njega kose

San svake žene je kosa kao iz reklame – sjajna, mekana i „puna“ (voluminozna). Međutim, sredstva kojima proizvođači šampona nastoje ispuniti sve ove zahtjeve su vrlo često manje poželjna jer koriste različite „kemijske“ trikove. Većina šampona koji se danas reklamiraju na TV sadrže sastojke koji mogu naštetiti našem okolišu, a jedan od takvih sastojaka su SILIKONI.

Saznaj više »
×
×

Košarica