Cvijet života

Budući ćete na mojoj webstranici naći boce s čepom na kojem se nalazi simbol CVIJET ŽIVOTA, napisat ću nekoliko rečenica o tom simbolu kako bi Vam ga približila.

Kažu da je Cvijet života simbol star najmanje 2500 godina i da spada u osnovne simbole Svete geometrije kao i drevnu religioznu vrijednost. Koliko važan značaj ima u povijesti može se zaključiti iz lokacija gdje se susreće: Egipat (Abidos i Sinajska gora), Izrael (Masada), Kina (Zabranjeni grad), Japan, Indija (Zlatni hram i dr.), Turska (razna rimska nalazišta), Italija (umjetnost 13. stoljeća), Sjeverna Afrika (Maroko), Srednji Istok (Libanon i razne džamije), Južna Amerika (Peru), Sjeverna Amerika (Meksiko), itd.

Cvijet Života je simbol savršenog reda.

Smatra se simboličkim prikazom kozmičkog reda. Zapravo se radi o geometrijskom liku sastavljenom od 19 isprepletenih kružnica uokvirenih s 2 vanjske kružnice za kojeg se smatra da je iskonski obrazac stvaranja i da pokazuje kako život i svijest izviru iz jednog izvora.

Simbol Cvijeta Života djeluje harmonizirajuće pa se stoga koristi kao podrška u svakodnevnom životu.

Mogućnosti korištenja Cvijeta Života u svakodnevnom životu su različite:

  • Za zdravlje, Feng Shui, ozdravljenje planeta Zemlje i  svuda gdje je potrebno postići ponovni sklad koji je narušen
  • Za dekoraciju stana, prostora
  • Za harmoniziranje i energetiziranje pića, hrane – stavite čašu ili tanjur na podložak sa simbolom. Što je više tekućine u čaši, to ćete bolje osjetiti promjenu okusa tekućine, koja će postati mekša.
  • Podložak sa simbolom može se staviti ispod kreveta za bolji san
  • Pri meditaciji
  • Za poboljšanje koncentracije kod djece može se nalijepiti na bilježnice ili staviti kao podložak na pisaći stol (u simbolu se nalazi ležeća osmica koja prema kineziologije ujedinjuje rad lijeve i desne strane mozga)
  • Za jačanje i stabiliziranje bolesnih biljaka
  • Ako se zna gdje prolazi žila s podzemnom vodom, može se staviti na to mjesto kako bi se umanjilo djelovanje tog tipa zračenja
  • Može se nalijepiti na mobitele i kompjutere kako bi se ublažilo njihovo štetno djelovanje na korisnika i smanjilo nastajanje topline kod dužih razgovora

 

Osim na čepovima, simbol Cvijeta Života dostupan je i u obliku naljepnica koje su napravljene od high performance filma vrlo visoke kvalitete. One su prikladne za vanjsku i unutarnju upotrebu gdje se prisutni visoki zahtjevi za čvrstoću i postojanost. Predmeti na koje se nalijepe mogu se prati u perilici.

Naljepnice su dostupne u različitim veličinama: 1 1/2cm, 2cm, 3cm, 5cm, 8cm i 25cm.

Osviješten život zapisan je u našem korijenu
Kako odabrati bocu
Zatvori Moja Košarica
Zatvori Popis želja
Nedavno pogledano Close
Zatvori

Zatvori
Kategorije